Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.

 

Snacks

Hjemmelavede vinegar chips

Udvalg af saltristede nødder

Chicharron (puffede flæskesvær) med trøffel mayonnaise

Friterede calamari

Krustader fyldt med rogn og rygeost

Små profiteroles med Gorgonzola

Udvalg af små spæde urter med créme

20,00 pr. pers. Pr. stk.

 

 

 

 

Vinter / tidlig forår: januar, februar og marts

 

Forret:

Muslingesuppe med østers og persille

Røget laks med rygeostcreme

Rørt skaldyrssalat a la Rørvig med croutoner og urter

Klassisk oksecarpaccio med rørt mayonnaise, Rucola og Parmesan

Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)

Hovedret:

Stegt unghanebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler

Krondyr ryg med syltede æbler og vildtsauce, pommes Duchesse samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)

Bagt Helleflynder med stenbiderrogn og muslingesauce - hertil vinter grønt

Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras og sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)

 

Dessert:

Chokolade fondant med syltede bær og vaniljeurt

Lakrids panna cotta

Gateau marcel med brændt chokolade og vaniljeis

Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød

 

 

 

 

 

Forår / tidlig sommer: april, maj og juni

 

Forret:

Ceviche af hvid fisk med koriander, lime og chili

Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og ristet rugbrød (Tillæg 50,00)

Jomfruhummer bisque

Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)

 

Hovedret:

Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med en fiskefumet (Tillæg 50,00)

Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler

Kalvemørbrad med brisselragout, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce

Helstegt Højreb med sauce Bordelaise, hjemmelavet Bearnaise samt pommes frittes med salat a part (Tillæg 50,00)

 

Dessert:

Citron fromage med lakrids is

Creme Brulée

Hjemmelavede Ragusa med bær og puré

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød

 

 

 

 

Sommer / høst: juli, august og september

 

Forret:

Grillet jomfruhummer fra Rørvig m. hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)

Farinmarineret laks med rosenpeber hertil sennepscreme og syltede urter

Røget laks med rygeostcreme

Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum

 

Hovedret:

Sommerbuk med sæsonens garniture samt nye kartofler og vildtsauce med sherry og blommer (Tillæg 50,00)

Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og beurre blanc

Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce

Stegt oksecuvette med årstidens grøntsager, pommes rissoles og rødvinssauce

 

Dessert:

Rødgrød med vaniljeis

Danske sommerbær med Creme Chantilly og crumble

 Tre slags sommer is med crumble og varm chokoladesauce

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød og orangekompot

 

 

 

 

Efterår / Jul: oktober, november og december

 

Forret:

Krabbekød med japansk mayonnaise og avocado - kan toppes med kaviar (Hvilken?) (tilvalg x antal kr. pr. person)

Klassisk hummersuppe

Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)

Terrine af oksehaler, hasselnød og syltede urter

 

Hovedret:

Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce

Presa af fritgående Bellota gris (sortfods), cremet polenta med smag af salvie og grillet piment

Stegt torsk, pommes duchesse med twist af selleri serveret med fiskefumét sauce

Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe, langtidsbagte rodfrugter og sauce Albufera

 

 

Dessert:

Rørvigs bedste chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant

Lun æbletærte med crumble topping, flødeskum eller cremefraiche efter eget valg

Cheesecake a la mande – toppet med mandler og kirsebærsauce

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød og orangekompot

Mont d’or – osten fra det gyldne bjerg

 

Vegetar menu:

Alle retter kan serveres både som forret & hovedret

 

Glaserede gule beder med Mascarpone creme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat

Funghi é patae – stegte svampe & kartofler på smørristet brød

Frittede artiskokker med sauce verte

Ratatouille Provence med honning, parmesan & basilikum

Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos

Vegetarisk curry med Raita

 

 

 

 Natmad:

Pølse- og ostebord

Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød

Fransk løgsuppe med oste crutoner

Byg selv Hotdogs med tilbehør

Pulled pork sandwich med coleslaw og chili mayonnaise

Frikadeller med kold kartoffelsalat